Študentski dom Ljubljana | DELOVANJE SLUŽB IN KONTAKTNE ŠTEVILKE ŠDL V ČASU IZVAJANJA ODLOKA

DELOVANJE SLUŽB IN KONTAKTNE ŠTEVILKE ŠDL V ČASU IZVAJANJA ODLOKA

Nahajate se tukaj

Z namenom izvajanja »Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih« (v nadaljevanju: odlok), ki ga sprejela Vlada Republike Slovenije, vas obveščamo, da zaradi zaprtja Sprejemne pisarne in Pisarne za študentske domove uvajamo za informacije v zvezi z bivanjem v ŠDL enotno telefonsko številko 051/362-995, ki je dosegljiva od ponedeljka do četrtka od 9.00 do 12.00 in od 12.30 do 14.00 ure in v petek od 9.00 do 12.00 ure. Sprejemna pisarna in Pisarna za študentske domove v času trajanja odloka oz. do preklica ne bosta izvajali nobenih postopkov, ki so povezani z bivanjem v ŠDL.

Vaša vprašanja v zvezi z bivanjem in splošna vprašanja lahko pošljete tudi po e-pošti na naslov: sprejemnapisarna@stud-dom-lj.si.

Zaradi optimizacije delovanja naše tehnične službe uvajamo enotno telefonsko številko tudi za dostop do naše oskrbniške službe, ki bo delovala v okrnjeni zasedbi, bo pa vsakodnevno prisotna na območju ŠDL. Podatki o dežurnih oskrbnikih so na voljo na telefonski številki 01/242- 1000 naše recepcije v Rožni dolini, ki je dosegljiva 24 ur na dan, vse dni v tednu.

O vseh spremembah bomo tako kot do sedaj obveščali sproti.

Vse ponovno pozivamo, da se vedete skrajno samozaščitno in skladno z vsemi navodili in priporočili.

Hvala za razumevanje.

Ostanite zdravi!

Uprava ŠDL

19.3.2020