Študentski dom Ljubljana | Obvestilo za stanovalke in stanovalce, z dne 11. 9. 2020

Obvestilo za stanovalke in stanovalce, z dne 11. 9. 2020

Nahajate se tukaj

Spoštovane stanovalke in stanovalci ŠDL,

v zvezi s pripravami na novo študijsko leto 2020/2021 in glede na trenutno epidemiološko situacijo v državi, ko krivulja okuženih narašča, smo s ciljem preprečevanja okužb, sprejeli nova Izredna navodila bivanja za preprečevanje širjenja okužbe. Navedena izredna navodila stopijo v veljavo, z dnem 12. 9. 2020, in veljajo do preklica. Prosimo vas, da si navodila preberete in jih dosledno upoštevate.

Za podaljšanje bivanja v ŠDL je potrebno predhodno izpolniti Izjava za zajezitev širjenja COVID-19. V celoti izpolnjeno in podpisano izjavo, najkasneje ob vrnitvi v študentski dom, pošljite na elektronski naslov: izjave.sdl@stud-dom-lj.si. To pomeni, da brez podpisane izjave bivanje v študentskem domu ni mogoče.

Prav tako bi želeli še enkrat izpostaviti, da kapacitete v študentskih domovih ne omogočajo izvajanja karantenskih ukrepov, zato izvajanje karantenskih odločb v Študentske domu Ljubljana ni možno oziroma je izrecno prepovedano.

O vseh spremembah in novostih boste, tako kot do sedaj, sproti obveščeni na naši spletni strani. Ravno tako bomo ukrepe v ŠDL prilagajali aktualni epidemiološki sliki v državi in navodilom pristojnih inštitucij.

V želji, da še naprej ostanete zdravi, vas lepo pozdravljamo.

Uprava ŠDL

Ljubljana, 11. 9. 2020