Skip to main content

Vodene vadbe za stanovalce

Skupinske vodene vadbe so idealne za tiste, ki običajno ne najdejo dovolj motivacije za vadbo. Raziskave so potrdile, da ima vadba v skupini z vidika motivacije, konsistentnosti, veliko prednost pred individualno vadbo, saj je psihološki vpliv skupine izredno velik. Poleg tega se pri skupinski vadbi navežejo stiki med vadečimi in je zaradi teh stikov konsistentnost še večja.

Tisti, ki z motivacijo nimajo težav, pa so glede na določene raziskave sposobni v skupini iz sebe »iztisniti« 24 odstotkov več, kot če vadijo sami.

Poleg vpliva na zdravje, ki ga imajo vadbe, je potrebno poudariti tudi sprostitveni vidik. V hitrem življenjskem tempu, ki ga imamo, je ta izredno pomemben, saj deluje kot protiutež stresu.

V ŠDL izvajamo različne vodene vadbe, tako da se za vsakogar najde idealna športna sprostitev.

Vodene vadbe potekajo pod vodstvom strokovno usposobljenih vaditeljev. Namen tovrstnih vadb in športnih dogodkov je izboljševati kvaliteto bivanja naših študentov, zato vadbe nudimo po zelo dostopnih cenah.

Cena vadbe v primeru prijave na celomesečni termin znaša 2,50 EUR na vadbeno enoto, v primeru prijave na posamezni termin pa 3,00 EUR. Vadnina se obračuna na mesečni položnici za bivanje.

Na posamezno vadbeno enoto se lahko prijavite preko aplikacije MojŠtudent.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava