Skip to main content

Dodatne izjeme v Odloku: študenti, ki opravljajo laboratorijske vaje in individualni pouk

Razširjen nabor izjem

Spoštovane stanovalke in stanovalci ŠDL,

obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije sprejela Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih (v nadaljevanju: Odlok) in ga dne 28. 1. 2021 objavila v Uradnem listu RS.

V Odloku se spreminjajo statistične regije iz katerih se lahko študentje, ki opravljate laboratorijske vaje in individualni pouk na univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih v teh regijah, vrnete v študentske domove.

Med statistične regije, iz katerih se je ob predložitvi izpolnjene Izjave stanovalca za zajezitev širjenja COVID-19 (januar 2021) in Izjave stanovalca o izpolnitvi pogoja izjem s priloženim obveznim dokazilom, mogoče vrniti v študentski dom, sodijo Gorenjska, Koroška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Primorsko notranjska in Savinjska. Izpolnjeni izjavi in ustrezno dokazilo so pogoj za povratek v ŠDL.

Odlok začne veljati 30. januarja 2021 in velja do 5. februarja 2021.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 051/362-995 v času uradnih ur.

Izjavi, ki se nahajata v priponki, nam skupaj z ustreznim dokazilom pošljite na elektronski naslov izjeme@stud-dom-lj.si.

Stanovalci ste v času bivanja dolžni v celoti spoštovati Izredna navodila bivanja v Študentskem domu Ljubljana za preprečevanje širjenja okužbe s COVID-19.

O vseh spremembah in novostih boste sproti obveščeni preko aplikacije MojŠtudent in preko objav na naši spletni strani.

V želji, da še naprej ostanete zdravi, vas lepo pozdravljamo.

Uprava ŠDL
Ljubljana, 29. 1. 2021

Priloga:

 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava