Skip to main content

Obvestilo za stanovalke in stanovalce z dne 22. 6. 2020

Nova izredna navodila, ki veljajo od 23. 6. 2020 do preklica.

Spoštovane stanovalke in stanovalci ŠDL,

obveščamo vas, da smo, skladno s sproščanjem sistemskih ukrepov za zamejitev širjenja virusa s strani pristojnih institucij v Sloveniji, spremenili Izredna navodila bivanja za preprečevanje širjenja okužbe. Navedena izredna navodila stopijo v veljavo z dnem 23.6.2020 in veljajo do preklica. Prosimo vas, da si navodila prebere in jih dosledno upoštevate.

Ob tem želimo ponovno poudariti, da morate za bivanje v ŠDL predhodno izpolniti Izjavo stanovalca ŠDL ob sproščanju ukrepov za zajezitev širjenja COVID 19. V celoti izpolnjeno in podpisano izjavo, najkasneje ob vrnitvi v študentski dom, pošljite na elektronski naslov: izjave.sdl@stud-dom-lj.si. To pomeni, da brez podpisane izjave bivanje v študentskem domu ni mogoče.

Poleg tega od stanovalcev pričakujemo, da pred morebitnim odhodom na počitnice temeljito očistite sobe, iz apartmajev odstranite smeti in pokvarljivo hrano, preverite ali ste ugasnili luči, izklopili električne aparate ipd., ter javite morebitne napake oskrbnikom. Uporabniki oz. lastniki hladilnikov ste jih dolžni odtaliti, očistiti in odstraniti pokvarljivo hrano. Iz skupnih prostorov, kopalnic, z balkonov ipd. odstranite osebne predmete, smeti, ostanke hrane, razno embalažo, steklenice in druge neuporabne predmete.

O vseh spremembah in novostih boste, tako kot do sedaj, sproti obveščeni na spletni strani Študentskega doma Ljubljana.

V želji, da še naprej ostanete zdravi in da uspešno opravite študijske obveznosti ter preživite prijetne počitnice, vas lepo pozdravljamo.


Uprava ŠDL
Ljubljana, 22. 6. 2020

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava