Skip to main content

Prostor za študij

Učilnice

Z namenom zagotavljanja ugodnih pogojev za študij je stanovalcem ŠDL na voljo 43 učilnic v 18‑ih domovih. Ključe učilnic dobite pri receptorju v dežurni loži doma.

Tihi domovi

Za stanovalce, ki si želijo še posebej mirnega bivanja so na voljo štirje tihi domovi (Dom 2, Dom 5, Dom 6 in Dom 12). V tihem domu zabave niso dovoljene, dovoljeno je le druženje pod posebnimi pogoji, ki jih določa Domski red

Možnost bivanja v tihem domu imajo stanovaleci, ki jim nikoli ni bil izrečen disciplinski ukrep.

Za bivanje v tihem domu morate izpolniti prošnjo, ki jo oddate v Sprejemni pisarni v času uradnih ur.

Za dodatna vprašanja v zvezi z bivanjem v tihih domovih lahko pokličete Sprejemno pisarno v času uradnih ur.

Glasbena soba

Študentom Akademije za glasbo in ostalim glasbenim navdušencem je v Domu 4 v Rožni dolini na voljo brezplačna uporaba glasbene sobe.

Uporaba glasbene sobe je dovoljena med 8. in 22. uro, po vnaprej določenih urnikih. Ključ glasbene sobe uporabnik prevzame in vrne na recepciji zavoda, kjer se vpiše v dnevnik uporabe glasbene sobe. Uporabnik je dolžan v dnevnik uporabe glasbene sobe zabeležiti tudi kakršnokoli poškodbo glasbene sobe in opreme v sobi, v nasprotnem primeru je odgovoren za morebitne poškodbe.

Glasbeno sobo lahko uporabijo le stanovalci zavoda, ki so z zavodom podpisali dogovor o uporabi glasbene sobe. Za podpis dogovora se zglasite v Sprejemni psarni v času uradnih ur (Kontakti in uradne ure).

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava