Skip to main content

Turizem

Turistična namestitev v domovih

V primeru prostih kapacitet ima ŠDL možnost oddaje nezasedenih ležišč zunanjim posameznim obiskovalcem ali organiziranim skupinam (poletne šole, športna tekmovanja itd.).

V okviru turizma nudimo nastanitev v dvoposteljnih sobah ali apartmajih. Namestitev v dvoposteljnih sobah zajema nočitev in souporabo kuhinje, kopalnice in toaletnega prostora z ostalimi stanovalci v nadstropju. Namestitev v apartmaju vključuje nočitev v apartmaju (do maksimalno 4 osebe) in uporabo kuhinje ter sanitarij znotraj apartmaja. Kuhinje niso opremljene s posodo.

Običajno ponujamo proste kapacitete v Rožni dolini, kjer od ponedeljka do petka deluje tudi restavracija Rožna kuh'na z raznovrstno ponudbo. Dnevno so na voljo 4 pripravljeni meniji, od tega eden vegetarijanski, poleg tega tudi jedi po naročilu. Tople obroke lahko naši stanovalci vzamejo tudi domov, saj obroke lahko tudi praktično zapakiramo.

Cene turistične namestitve lahko preverite v Ceniku turistične namestitve. Cena vključuje nočitev, uporabo ali souporabo kopalnic, posteljnino, brisačo in neomejen dostop do interneta.

Za dodatne informacije nam pišite na e-naslov: turizem@stud-dom-lj.si.

Počitniške kapacitete ŠDL

Zavod razpolaga z dvema počitniškima kapacitetama na Hrvaškem in sicer v kraju Artatore na Malem Lošinju ter v kraju Špina pri Umagu.

Počitniški kapaciteti lahko uporabljajo tako zaposleni, kot tudi upokojeni delavci zavoda. V primeru prostih zmogljivosti lahko kapaciteti uporabljajo tudi zunanji interesenti. Pri uporabi počitniške enote je potrebno upoštevati Navodila za uporabo počitniških enot

Cene najema lahko preverite v Ceniku letovanj v počitniških objektih ŠDL za leto 2024.

Za rezervacije ali dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko (01) 242 1007 ali nam pišite na e-naslov: barbara.waschl@stud-dom-lj.si.

Špina, Umag

Počitniško hišico v Špini smo popolnoma prenovili leta 2018. Počitniška enota vključuje dnevni prostor s TV in klimo, kuhinjo, kopalnico (WC ločen) in dve spalnici (skupaj 4 ležišča).  

Hišica ima tudi teraso z nadstreškom in električno tendo ter zunanjo sedežno garnituro. Na voljo je tudi plinski žar.

Artatore, Mali Lošinj

Na Malem Lošinju sta v kraju Artatore mali in veliki apartma, ki si delita skupno, sicer pregrajeno teraso. Oba apartmaja sta bila popolnoma obnovljena leta 2010.

Večji apartma obsega dnevni prostor s kuhinjo in kavčem, z dvema sobama (v vsaki sta dve ležišči) in kopalnico. Manjši apartma obsega dnevni prostor s kuhinjo in kavčem, sobo (z dvema ležiščema) in kopalnico.

Oba apartmaja imata vgrajeno klimo in televizor. Prav tako imata oba apartmaja na voljo tudi plinski žar.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava