Skip to main content

Turistične namestitve DPL

V primeru, da ima dom DPL nezasedene kapacitete, lahko ponudi proste kapacitete (garsonjere in apartmaje) tudi zasebnim zunanjim uporabnikom  in organiziranim skupinam (poletne šole, športna tekmovanja itd.).

V okviru turizma nudimo nastanitev v enoposteljnih garsonjerah  ali tri posteljnih apartmajih (velikosti 35m2, 45m2 in 53m2).

Namestitev v garsonjerah zajema nočitev in samostojno uporabo kuhinje, kopalnice in toaletnega prostora, neomejeno uporabo interneta in TV-ja. Kuhinje so opremljene z vsem, kar potrebujete za kuho (posoda, jedilni pribor…).

Namestitev v apartmaju vključuje nočitev v apartmaju (do maksimalno 4 osebe), uporabo kuhinje, kopalnice in toaletnega prostora znotraj apartmaja ter neomejeno uporabo interneta in TV-ja. Kuhinje so opremljene z vsem, kar potrebujete za kuho (posoda, jedilni pribor…).

V neposredni bližini doma DPL je restavracija, ki od ponedeljka do petka ponuja zajtrke, kosila in večerje po ugodnih cenah. Recepcija DPL je na voljo 24 ur.

Vse informacije v zvezi z bivanjem v DPL lahko dobite v Pisarni DPL.

Cene turistične namestitve lahko preverite v Ceniku namestitve v DPL. Cena vključuje nočitev, uporabo kuhinj, kopalnic in sanitarij, posteljnine, 2 brisač in neomejen dostop do interneta in TV-ja.

Za dodatne informacije nam pišite na e-naslov: InfoDPL@stud-dom-lj.si

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava