Skip to main content

Cepljenje proti COVID-19 za stanovalce in zaposlene v ŠDL

ŠDL organizira dodatni termin cepljenja za stanovalce in zaposlene, ki bo izvedeno 17.1.2022.

Spoštovane stanovalke in stanovalci ter zaposleni v ŠDL,

sporočamo vam, da smo organizirali dodatni termin cepljenja za stanovalce in zaposlene v ŠDL, ki se bo izvajalo v ponedeljek, 17. 1. 2022, v Mali kulturni dvorani v upravni stavbi v Rožni dolini med 14. in 17. uro.

Izvajalec cepljenja je tudi tokrat Zdravstveni zavod Zdravje. Cepilo se bo s cepivom Pfizer. Cepljenje je namenjeno vsem stanovalcem in zaposlenim od prvega do tretjega odmerka cepiva. Predhodna prijava na cepljenje ni potrebna, s seboj je potrebno obvezno prinesti zdravstveno izkaznico in osebni dokument. Cepljenje je seveda prostovoljno in brezplačno.

Izvajalec cepljenja odsvetuje cepljenje vsem osebam, ki imajo znane kakršnekoli hude alergijske reakcije na cepljenje ali pa na samo cepivo. Za take osebe priporočamo cepljenje v njihovem Medicinskem centru Ljubljana (MCL) na Vilharjevem podhodu 1, kjer imajo ustrezno osebje in opremo. Prav tako ni mogoče cepljenje mladoletnih oseb zaradi odsotnosti pediatra in ustrezne opreme na terenu.

Več informacij o cepljenju si lahko preberete na spletni strani »Nalezimo se dobrih navad – cepimo se«, priporoča pa se tudi predhodni posvet z vašim osebnim zdravnikom. V primeru dodatnih vprašanj lahko tudi pišete izvajalcu cepljenja na elektronski naslov cepljenje@zzzdravje.si, na samem cepljenju pa bo za informacije na voljo tudi zdravnik.

V želji, da še naprej ostanete zdravi, vas lepo pozdravljamo.

Uprava ŠDL in Študentski svet stanovalcev
Ljubljana, 10. 1. 2022

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava