Skip to main content

Zumba

Ponovno smo pričeli z izvajanjem Zumbe

Uspešen zaključek promocijskega tedna vadbe Zumbe je bil dosežen z velikim navdušenjem in udeležbo številnih vadečih, ki so želeli izboljšati svoje fizično počutje in se hkrati zabavati. Vsi udeleženci so se strinjali, da je bila vadba Zumbe odlična izbira za krepitev mišic, povečanje vzdržljivosti ter izboljšanje ravnotežja in koordinacije.

S pričetkom rednega izvajanja Zumbe vsak teden se bodo ljubitelji vadbe lahko pridružili skupini, ki si bo izboljšala svoje fizično počutje in se zabavala ob ritmih glasbe.

Vadba bo potekala v mali dvorani upravne stavbe ŠDL vsak:

Ponedeljek, 20.00 – 21.00

Torek, 20.00 – 21.00

Sreda, 20.00 – 21.00

Prijave za vadbo se bodo izvajale preko aplikacije MojŠtudent. Prijava je enostavna, saj je potrebno v aplikaciji le klikniti na "šport" v levem stolpičnem prikazovalniku, izbrati "seznam dogodkov" in nato izbrati želeno vadbo ter klikniti na "prijavi se".

Cena za posamezno vadbeno enoto bo znašala 3 €, naknadno pa bodo na voljo tudi paketi vadbenih enot, pri katerih bo cena na vadbeno enoto znašala 2,5 €. Vadba se avtomatično obračuna na položnicah za bivanje ŠDL.

Vadba Zumbe je odlična izbira za vse tiste, ki želijo izboljšati svoje fizično počutje, hkrati pa se tudi zabavati. Zato vabljeni, da se nam pridružite in skupaj poskrbimo za boljše počutje ter večjo vitalnost.

 

Kakšna vadba sploh je ZUMBA?

Zumba je visoko intenzivna kardio vadba, ki združuje elemente plesa in fitnesa. Pri vadbi Zumbe se pleše ob različnih ritmih glasbe, kot so salsa, merengue, cumbia, reggaeton, pop in še mnoge druge, pri tem pa se izvajajo različni gibi, kot so udarjanje z rokami, kroženje z boki, skakanje, obračanje, potiskanje in vrtenje.

Pri vadbi Zumbe se uporablja tudi metodo intervalnega treninga, kar pomeni, da se izmenjujejo visoko intenzivni in manj intenzivnimi deli. To pomaga povečati porabo kalorij, izboljšati kardiovaskularno kondicijo ter okrepiti mišice.

Zumba je primerna za ljudi vseh starosti in stopnje telesne pripravljenosti. Vadba se izvaja v skupinah in je namenjena predvsem zabavi, medtem ko se pri tem še izboljšuje zdravje in počutje. Če se želite zabavati, plesati in izboljšati svojo telesno pripravljenost, je vadba Zumbe zagotovo odlična izbira zate!

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava